Zorgvrij automaten-catering

Partners

Alleen het beste is goed genoeg, vandaar wij graag samenwerken met sterke partners die enkel het beste als doelstelling hebben.

Food Chain Company ( FCC )

FCC bevindt zich centraal in de wereld van voeding en wil daar een verbindend element zijn in de keten van producent tot consument. Van grond tot mond. FCC is sterk in het ontwikkelen, controleren en borgen van concepten op het gebied van voeding. De kennis bij FCC helpt ons met verder ontwikkelen van het concept zorgvrij automatencatering, het invullen van induviduele klantwensen en het implementeren van de gegenereerde data.

Vendolution

De specialiteit van Vendolution is het ontwerpen en leveren van vending oplossingen op basis van standaard of maatwerk automaten inclusief uitgifte management systemen. Vendolution is onze kracht achter de automaten.

BlackStock Coffee

Goede koffie komt uit een goede koffiemachine, zo eenvoudig is het. Maar wat doe je met een goede¬†koffiemachine zonder goede koffie? BlackStock levert 8 verschillende melanges met ieder zijn eigen smaak en ieder zijn eigen identiteit. BlackStock is onze specialist als het om koffie gaat…..